ЗБК "ОРЕЛ" с дарение за бедстващи след потопа в Берковица

Служители на ЗБК „ОРЕЛ“ направиха дарение на бедстващо семейство след потопа в Берковица.

В началото на месец юни домът на 60-годишната Галя Георгиева от Берковица беше потопен при проливните дъждове в района. Нивото на водата в къщата достига метър и половина. В бедствието под вода се оказва цялото имущество, а електроуредите на семейството са напълно унищожени и негодни за използване.

ЗБК „ОРЕЛ“ научи за бедстващото семейство от свой клиенти. По идея на колегата от Централно управление в София – Цветана Борисова - нашите служители предприеха лична дарителска кампания за събиране на парични средства. В нея се включиха застрахователните ни брокери от офисите в Асеновград, Бургас, Берковица, Бяла Слатина, Видин, Враца, Габрово, Карнобат, Монтана, Перник, Правец, Силистра, Троян, както и колегите от Централно управление в София. Събрана сума беше използвана за закупуване на нова пералня, която вече е в дома на Галя Георгиева.

Вярваме, че заедно можем да се справим с всичко!

ЗБК „ОРЕЛ“ ООД  осъществява консултиране и сключване на застрахователно договори към всички застрахователни компании в страната спрямо нуждите и изискванията на клиентите.

Форма за запитване: https://rb.gy/zscfw

нац. тел.: 0700 200 60

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.orel-zbk.com

 


Печат   Е-мейл