"Помощ при пътуване в чужбина" - повече сигурност за лятната почивка

В разгара на летния сезон много от нас избират да прекарат годишния си отпуск на плаж в чужбина или на екскурзия извън България. Пътуванията обаче крият много рискове, затова все повече клиенти сключват застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.
 
Основно покритие на застраховката:
1. Медицински разходи – след злополука или при усложнения от инфекции, грип, пневмония, бъбречни кризи, апендицит и други;
2. Разходи за репатриране – при необходимост от транспортиране до болнично заведение;
3. Дневни разходи за болничен престой;
4. Разходи за спешно дентално лечение.
 
Допълнителни покрития:
Като допълнителни покрития може да бъдат включени: разходи за планинско издирване и спасяване, възстановяване на средства за храна, напитки и хотел при забавяне или отмяна на самолетен полет, разходи по закупуване на вещи от първа необходимост при загуба или кражба на багаж, гражданска отговорност към трети лица и други.
 
Кой може да сключи туристическата застраховка?
„Помощ при пътуване в чужбина“ може да се сключи от индивидуални клиенти, семейства, приятелски групи, туристически дружества и агенции, клубове за туризъм и екстремни спортове, учебни заведения, организиращи екскурзии.
 
Срок и цена на застраховката?
Срока, цената и покритията може да определите със съдействието на нашите служителите в офисите на ЗБК „ОРЕЛ“ ООД в цялата страна: https://rb.gy/l71hh
Те ще ви изготвят и представят най-подходящата оферта, спрямо Вашите желания и дестинация.
 
Форма за запитване: https://rb.gy/zscfw
нац. тел.: 0700 200 60
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Печат   Е-мейл