Важна информация!!!

Уважаеми клиенти,
Във връзка с интензивните валежи и последвалите от тях локални наводнения в Западна и Северозападна България, както и зачестилите запитвания за обезщетения за застраховано движимо или недвижимо имущество, ЗБК „ОРЕЛ“ ООД  напомня:
-    При настъпване на застрахователното събитие сигнализирайте нашите служители в най-близкия офис: https://rb.gy/l71hh

Те ще Ви информират за необходимите документи и последващите стъпки за подаване на иск и завеждане на щета към всяка застрахователна компания.

ВАЖНО:
-    Ако собственикът на имота е в чужбина, за щетата могат да сигнализират и негови роднини. Обезщетението се изплаща лично на собственика по посочена от него банкова сметка в български лева.

-    Застрахователната полица, касаеща домашно имущество, покрива щети, възникнали и след обявено бедствено положение от държавните или местни власти за територията, на която се намира застрахованото имущество.

ЗБК „ОРЕЛ“ ООД  осъществява консултиране и сключване на застрахователни договори към всички застрахователни компании в страната спрямо нуждите и изискванията на клиентите.

Форма за запитване: https://rb.gy/zscfw
нац. тел.: 0700 200 60
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.orel-zbk.com


Печат   Е-мейл