Габрово ул. "Скобелевска" №12
Е-мейл:
gabrovo@orel-zbk.com
Телефон:
0878175974, 0878175988
Лице за контакт:
Мирослав Андреев, Тодор Кръстев
Работно време:
пон - пет: 09:00 - 17:30
събота: почивен ден
неделя: почивен ден
Габрово бул. "Трети март" №93
Е-мейл:
gabrovo1@orel-zbk.com
Телефон:
0879594105
Лице за контакт:
Галина Маркова
Работно време:
пон - пет: 09:00 - 17:30
събота: почивен ден
неделя: почивен ден
Национален Асистанс Телефон 0879 021 241
намерете вашият локален офис
ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
град София, бул. България 86А, ет.4, офис 4А Телефон: +359 879 021 241 E-mail: manager@orel-zbk.com